torstai 3. tammikuuta 2013

Jouluaaton tunnelmia ja ostoksia~

 Heissulivei! En ole kirjoitellut pitkään aikaan jooh, mutta ei ole ollu intoa ja koulun kanssa oli ihan hirveä kiire. Meillä oli melkeinpä koe viikkoja. Joka päivä oli kokeita kahella viikolla. Niihin ei auttanu ku lukea. Harmitti kun urheilukin jäi niin vähälle, mutta pääsin vikalla kouluviikolla käymään salilla. Jeeej!☺ Siitä puheen ollen, tulin äskön salilta treenaamasta. On kyllä hyvä fiilis. Samalla pääsi testiin mun uudet urheiluvaatteet. Ostin nimittäin trikooshortsit sekä topin jossa on semmosia reikiä kyljissä (: Olivat mukavat. Välillä vaan alko ahistaa ku ne housut alko valumaa ylös päin ni joutu sillo tällö kiskoo niit alas :''D
Joulusta sen verran, että olin aattona kipeä. Makasin tyylii sohvalla, söin ja katoin telkkaria. Veljeni tuli siinä kello 13.00 aikaan. Siinä katselimme telkkaria hänen kanssaan kunnes mun piti mennä leipomaa torttuja. Niit tuli aika paljon ja kuvaki on!:D:D Ei mitään ihmeellistä oikeestaan jouluna. Lahjaksi mä sain 75e, konevhtirasian ja yöpuvun. Niistä en kuvia jaksanut ottaa, hehe.
Lähdin 27. pv serkulleni Joensuuhun! Junamatka meni tylsästi...kuuntelin kokonaiset 4h30min musiikkia. Perille päästyäni mua vastassa oli kummiski lämmin vastaanotto♥ Joensuussa oleskeluni aikana kävin: kattomassa Joensuus nuorisotaloa ja sen porukkaa, shoppailin ja katsoin salkkarit elokuvan. Uudenvuoden aattona kävimme katsomassa mummoani. Hän on niin herttainen♥ Illalla ammuimme raketteja ja söimme. Oon syöny nyt iha hirveesti...kait saan rytmistä kiinni ku koulut alkaa?:'D Lähdin sitten 1.1.2013 takaisin Helsinkiä kohti. Junamatka meni paljon mukavammin kun sain serkultani lehtiä luettavaksi ja välillä kuuntelin sitten musiikkia.
Eipä tässä paljon muuta. Alhaalla kuvia jouluaatosta ja muutamasta ostoksestani. (Oon ostanu tavaraa 190e edestä, mut en jaksanu kuvata kaikkia...)
Tortut ja meijä minikuusen koristusta~
Kynteelikkö ja toine minikuusi~

Farkkuliivi Onlysta 50e ja tommone valkone pitkähihane H&M't 30e~

Farkut Ginatricosta 50e ja kengät Sokokselta 60e~

2 kommenttia:

  1. Haa, siultakin postausta pitkästä aikaa !
    Siun joululoma kuulostaa kivalta, ja hienoja joulukuvia. (:
    Ihanat farkut muuten. :3

    VastaaPoista